preloader
NAROČI SE NA PREGLED Pri nas se lahko na termin naročite 24 ur na dan preko spletnega obrazca

Novičke

Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D ReactEU)

Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D ReactEU)

Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D ReactEU)

Naziv in cilj/namen naložbe:

Javni razpis: »Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D reactEU )«

Naziv operacije: Digitalna preobrazba poslovanja in poslovnega modela podjetja  Corona Dentis d.o.o.

Št. operacije: (OP20.08438)

Namen naložbe je celovita digitalna preobrazba in nadgradnja digitalnih zmožnosti podjetja na področju izkušnje kupca, podatkovne strategije, procesov in digitalnih poslovnih modelov, digitalnih kompetenc zaposlenih, kibernetske varnosti in Industrije 4.0. V Sklopu projekta digitalne preobrazbe smo nadgradili tako zunanje kot notranje poslovne procese in poskrbeli za usposabljanja zaposlenih za dvig digitalnih kompetenc. Aktivnosti v sklopu operacije vključujejo investicije v opredmetena sredstva (strojna oprema), neopredmetena sredstva (programska oprema) in sodelovanje s strokovnjaki za digitalizacijo (zunanji izvajalci iz kataloga DIH Slovenija).

Cilj naložbe je dvig dodane vrednosti na zaposlenega za več kot 7% do konca 2023.

Povezava na EU skladi: https://www.eu-skladi.si/

Odobrena višina subvencije: 99.191,94€

Trajanje projekta: 1.10.2020 – 30.9.2022

Corona-Dentis-P4D-Logo-transparent

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR). Operacija se financira v okviru odziva Unije na pandemijo COVID-19.

“Z obravnavo in načinom dela, sem bil zelo zadovoljen, zato se vedno, ko imam kako težavo ali si želim zgolj pregleda, vračam v zobozdravstvene ordinacije Corona Dentis.”

Rene S.
Rene S.

“Kakovostni in skoraj brez bolečin opravljeni posebi. Izpostavim lahko tudi zelo dobro pojasnjen način in postopek dela. Le tako naprej.”

Matjaž L.
Matjaž L.

“Pohvalim lahko celoten kolektiv, kateri odlično opravlja svoje delo in jim želim, da bodo svoje poslanstvo tako zavzeto in strokovno opravljali še naprej.”

Aja J.
Aja J.