Jezik: Zobozdravstvena ordinacija Corona Dentis MariborZobozdravstvena ordinacija Corona Dentis Maribor
corona dentis, zobozdravstvena ambulanta, zobozdravnik, dober zobozdravnik, zobozdravnik maribor, bolečina v zobu, zobobol, zobozdravstveni nasveti, zobozdravnik cenik
Storitev: Beljenje zob

Različna hrana, čaj, kava, kajenje in drugi faktorji obarvajo vaše zobe. Zoom prinaša učinkovito in hitro rešitev, saj vam v eni uri brez škodljivih posledic izbriše obarvanost iz vaših zob in vam prinese čudovit bel nasmeh.
Z beljenjem zob obarvanost globinsko odstranite iz zob, vendar je potrebno izbrati pravo metodo, ki:

  • je hitra, varna in učinkovita
  • zagotavlja dolgotrajen rezultat
  • ne povzroča bolečin in poškodb sklenine
  • zagotovi osupljiv rezultat
  • je opravljena pod nadzorom usposobljenega stomatologa

 

Corona Dentis - beljenje zob - zoom!

Postopek

Postopek je enostaven. Prvi korak, ki traja le nekaj minut, je priprava in zaščita ustnic in dlesni, ki dopušča le odkrite zobe. Zobozdravnik nato nanese poseben ZOOM belilni gel, izdelan specialno za uporabo v kombinaciji z Zoom belilno lučko. Kombinacija svetlobe in gela nežno a učinkovito in hitro iz zob odstranjuje madeže in obarvanost.
Terapija traja 3 x 15 minut, skupaj  torej 45 minut. Med tem časom lahko poslušate glasbo ali dremate. V slabi uri boste odšli z osupljivim , naravno belim sijočim nasmehom.

corona_dentis_Beljenje_Zob_Zoom

Aktualna vprašanja

V1: Kaj je Zoom! in kako beli zobe?
O1: Zoom! je poseben patentiran postopek beljenja, ki združuje več tehnologij za pobelitev sklenine in zoba.
V Zoom! gelu za beljenje zob je aktivna sestavina-vodikov peroksid. Po nanosu vstopa kisik do sklenine in zobovine, vse površinske substance se pobelijo, medtem ko struktura zoba ostane nespremenjena.
Zoom! žarnica pomaga pri aktiviranju vodikovega peroksida, da prodre skozi površino zoba. Študija je pokazala, da uporaba žarnice preseže dosežke gela za kar 26% ali več, in posvetli zobe tudi do 8 odtenkov.

V2: Koliko traja postopek beljenja zob z Zoom! tehniko?
O2: Celoten postopek traja približno eno uro. Po pripravi ste podvrženi 3 zaporednim belilnim terapijam. Pomembno je, da so zobje pred beljenjem zdravi in urejeni, ter očiščeni zobnega kamna.

V3: Ali Zoom! beljenje kaj boli?
O3: Med posegom lahko pacienti gledajo televizijo ali poslušajo glasbo. Osebe, ki jih rado davi (požiralni refleks) ali jih je strah, imajo morda manjše težave.

V4: Koliko časa ostanejo zobje beli?
O4: Če se držite navodil za nego zob po beljenju, bodo vaši zobje vedno bolj beli kot kdajkoli prej. Da bi vaši zobje izgledali najboljše, priporočamo nitkanje, ščetkanje zob dvakrat dnevno in občasna uporaba Zoom! Weekender ali Nite White Gel produktov. To sta posebna produkta s formulo, oblikovana posebej za ohranjanje belih zob. Dobite pa ju lahko le preko strokovnjaka

V5: So kakšni stranski učinki?
O5: Pri nekaterih pacientih se pojavi problem z občutljivostjo zob. Zoom! žarnica proizvaja minimalno toploto, ki je vir neugodja. V nekaterih primerih se takoj po posegu pojavi občutek ščemenja a vedno tudi preneha.
Svojega zobozdravnika lahko prosite za zobno pasto proti občutljivosti, preden se odločite za poseg.

V6: Kaj povzroča obarvanost zob?
O6: Dejavnikov je več. Najbolj pogost je staranje in uživanje substanc kot so: kava, čaj, tobak, rdeče vini itd. Tudi ko zobje rastejo in se razvijajo se lahko obarvajo z uživanjem nekaterih antibiotikov ali s pretirano uporabo fluorida.

V7: Si zobe beli veliko ljudi?
O7: Veliko več, kot si morda zamišljate. Bel, bleščeč nasmeh lahko spremeni vaše življenje. Zoom!Chairside Whitening, sistem Zoom! beljenje zob pa omogoča lažjo in hitrejšo rešitev kot kdorkoli kadarkoli doslej.

V8: Za koga je primerno Zoom beljenje zob?
O8: Skoraj za vse. Postopek je morda zelo uspešen pri nekaterih, pri drugih malo manj. Vaš zobozdravnik bo preko oralnega pregleda ugotovil, če ste primeren kandidat za ta poseg.

V9: Je postopek varen?
O9: Da. Obširna študija potrjuje, da je beljenje pod nadzorom strokovnjaka varno. Pravzaprav, veliko zobozdravnikov meni, da je beljenje najbolj varen kozmetični postopek. Kot pa vsi drugi produkti za beljenje zob, tudi Zoom! ni primeren za otroke pod 13 let starosti in noseče ali doječe ženske.

O varnosti beljenja zob pod stomatološkim nadzorom so bile narejene številne študije neodvisnih ustanov in Univerz, ki dokazujejo da tovrstno beljenje ne pušča škodljivih posledic na sklenini. Večina podatkov iz tovrstnih raziskav je na voljo v tujih jezikih (običajno angleškem)
Klinična študija univerze Loma Linda University na učinek belilnega gela na sklenino dokazuje varnosti uporabe Zoom beljenja zob.

Tržna raziskava o učinkovitosti tehnologije Zoom, ki so jo opravili pri Discus Dental je pokazala, da je na vzorcu 50 sodelujočih povprečen rezultat vsaj 8 odtenkov izboljšanja na belini zob. Večina sodelujočih ni imela med in po beljenju nobenih težav, le nekateri so občutili kratkotrajne nelagodnosti, ki so izginile v nekaj dneh.

Nekaj o proizvajalcu

Discus dental – podjetje ki je proizvajalec in lastnik znamke Zoom je konec leta 2006 kupilo tudi konkurenčno podjetje Brite Smile. Z združitvijo obeh tehnologij in posodobitvijo procesa beljenje zob je v Zoom tehnologijo zagotovilo optimalen dosežek beljenja ob največjem možnem ugodju in varnosti. Združena tehnologija bo v prihodnje poznana pod znamko Zoom, ki tako postaja najboljši sistem beljenje zob na svetu. Podjetje se je sicer obvezalo, da bo skrbelo tudi za stare sisteme Brite Smile, vendar tehnologije te linije ne bodo posodabljali.

Vabimo Vas na brezplačen posvet in pregled s stomatologom. Z veseljem vam bo odgovoril na vsa vprašanja glede vaših zob.