Jezik: Zobozdravstvena ordinacija Corona Dentis MariborZobozdravstvena ordinacija Corona Dentis Maribor
snemna protetika, proteze, storitve, corona dentis, zobozdravstvena ambulanta, zobozdravnik, dober zobozdravnik, zobozdravnik maribor, bolečina v zobu, Pesnica pri Mariboru, zobobol, zobozdravstveni nasveti, zobozdravnik cenik, prvi pregled
Storitev: Prvi pregled

Naročite se na pregled

Na prvi pregled se lahko naročite preko telefona, e-pošte , kontaktnega obrazca ali se osebno zglasite pri nas. Prvi obisk pri zobozdravniku služi za medsebojno spoznavanje in obsega celovit pregled ustne votline, seveda ob upoštevanju vaših želja in predstav. V kolikor bi bilo potrebno, ali bi vi želeli, lahko s seboj prinesete morebitne izvide že opravljenih preiskav (npr. rentgenske posnetke).

Anamneza

V ordinaciji zobozdravnik opravi temeljit pregled vaših zob in dlesni; pri tem se ravna po vaših individualnih željah in potrebah, katere mu zaupate neposredno pred pregledom.

Zobozdravstvena oskrba in načrt zdravljenja

Po pregledu vam zobozdravnik poda in razloži rezultate. V kolikor imate manjše težave (npr. karies), vam zobozdravnik pojasni predloge zdravljenja; skupaj se dogovorite tudi za nadaljnje termine zdravljenja.
Pri načrtovanju terapij, ki zadevajo večjo zobozdravstveno oskrbo (npr. zobna proteza ali zobni vsadki), se dogovorite za poseben termin, ki vključuje tudi pogovor na temo posamezne terapije. Na podlagi rentgenskih slik oziroma drugih izvidov dobite od zobozdravnika vsa potrebna pojasnila glede terapije, ki je prilagojena vašim individualnih potrebam in željam. V kolikor ni potrebe po nobenem zdravljenju, zobozdravstveno osebje z veseljem poskrbi za vaš naslednji preventivni pregled.