preloader
NAROČI SE NA PREGLED Pri nas se lahko na termin naročite 24 ur na dan preko spletnega obrazca

Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Pravno opozorilo, pojasnila ter pogoji uporabe

Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.corona-dentis.si so last podjetja Corona Dentis d.o.o. in blagovne znamke Shine ter se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene in morajo kot take ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Vsi podatki na naših spletnih straneh predstavljajo vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom oz. zobozdravnikom. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem oziroma boleznijo se obvezno obrnite na osebnega zdravnika oz. zobozdravnika, ki je edini pooblaščen za pravilno presojo, zdravstvene nasvete ter zdravljenje vaše bolezni oziroma vaših težav.

S prebiranjem nasvetov na spletni strani www.corona-dentis.si se strinjate, da jih uporabljate in upoštevate izključno na lastno odgovornost.

Pisci besedil in podjetje Corona Dentis d.o.o. ter blagovna znamka Shine ne prevzemajo nobene odgovornosti za posledice, ki bi nastale iz napačnega razumevanja ali napačno navedenih podatkov na spletni strani www.corona-dentis.si. Lastniki, zaposleni in zastopniki zavračajo vsa izrecna ali implicitna jamstva v zvezi s spletnimi stranmi in uporabo teh spletnih strani ter ne nosijo odgovornosti za kakršnokoli neposredno, posredno, naključno, posebno, kaznivo, eksemplarično ali posledično škodo, ki jo utrpite zaradi uporabe spletne strani www.corona-dentis.si.

Mnenja izražena na spletni strani www.corona-dentis.si so lastna avtorjem in ni nujno, da predstavljajo mnenja ostale strokovne javnosti.

Podjetje Corona Dentis d.o.o. katero upravlja z blagovno znamko Shine se zavezuje, da bo varovalo vse osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004) in na njegovi podlagi izdanimi predpisi.