preloader
NAROČI SE NA PREGLED Pri nas se lahko na termin naročite 24 ur na dan preko spletnega obrazca

Estetsko zobozdravstvo

Kaj je estetsko zobozdravstvo?

Vsakdo od nas si želi lep in naraven nasmeh. Formula za lep nasmeh pa so zdravi zobje, ki niso samo najboljši pokazatelj zdravja, temveč tudi eden od ključnih dejavnikov za dvig samozavesti in predstavljanje samega sebe v vsakodnevnem življenju oziroma v vseh življenjskih situacijah.

Zdravje ter mladosten in svež videz so osnovne zapovedi današnjih lepotnih smernic. Vse to je postavilo tudi visoke cilje v zobozdravstvu, ki je tako postalo zelo pomembno za zagotavljanje tako funkcionalnega, kot tudi estetskega vidika zob.

Dejstvo je, da fizičnemu staranju je morejo uiti niti zobje in zobno tkivo, zaradi česar se spremeni tudi naš nasmeh. Zobje pod vplivom različnih zunanjih dejavnikov, kajenja in prehrambenih navad izgubljajo svoj naraven videz in svežino. Kajenje cigaret, uživanje nekaterih zdravil, kava, čaj, črno vino, gazirane pijače … vse to vpliva na videz zob.

Zato je tukaj estetsko zobozdravstvo, ki se usmerja na estetski videz zob in nasmeh pacienta. S profesionalnimi in učinkovitimi metodami vrne nasmeh na obraz vsakega pacienta. S sodobnim estetskim zobozdravstvom, ki združuje vse strokovnjake na področju zobozdravstva in nudi številne učinkovite rešitve, vsak dan dosegamo vrhunske rezultate pri oblikovanju naravnega in zdravega nasmeha.

corona-dentis-zobozdravstvena-ambulanta-zobozdravnik-maribor-nasveti-07-900x600

Pod estetsko zobozdravstvo spada:

beljenje zob
porcelanske estetske luske
polnoporcelanske in cirkonijeve prevleke
estetske dograditve in preoblikovanje zob
zapiranje presledkov med zobmi
preoblikovanje dlesni zaradi estetskih zahtev (če pacient pri nasmehu kaže dlesen)
implantati – zobni vsadki
ortodontsko zdravljenje
zobni nakit