preloader
NAROČI SE NA PREGLED Pri nas se lahko na termin naročite 24 ur na dan preko spletnega obrazca

Zobna protetika

Fiksna in snemna zobna protetika

Pri izdelavi nadomestnih zob nas vodi načelo, da mora vse kar naredimo biti uporabno in estetsko hkrati.
V lastnem zobotehničnem laboratoriju z usposobljenimi zobnimi tehniki vam lahko ponudimo vse od lusk, do prevlek in mostičkov, ter delnih in totalnih protez. Manjkajoče zobe nadomestimo s členi ali s prevlekami na implantatih.

Z našimi protezami boste izgubili tudi odpor do protez, saj jo naredimo tako, da je zares uporabna in vas ni strah, kdaj vam bo izpadla.

V primeru, da ste izgubili vse spodnje zobe, pa vam bomo priporočali totalno protezo s sidranjem na dveh implantatih, ki za relativno malo denarja izjemno povečata vašo kvaliteto življenja.
Velik poudarek damo na postavitev zob, saj s pravilno podporo ustnice zmanjšamo gubice na zgornji ustnici, in dosežemo mlajši videz.

Vsaka proteza mora biti narejena in usklajena v ugriz tako, da z njo nemoteno jeste, hkrati pa vas tudi ne sme motiti, proteze v ustih naj ne bi čutili!
Vsako protetično delo v usta cementiramo šele, ko pozdravimo dlesni in parodontozo, ter granulome saj le tako lahko pričakujemo dolgo življensko dobo zobnih nadomestkov.

corona-dentis-zobozdravstvena-ambulanta-zobozdravnik-maribor-nasveti-15-900x600

Pri odločitvi, kako in kje nadomestiti izgubljene zobe, temeljito pretehtajte naslednje dejavnike:

kakovost vgrajenega materiala
strokovnost in izkušnje zobozdravnika
higienski standard ordinacije
dolgoročnost zobno protetične rešitve