preloader
NAROČI SE NA PREGLED Pri nas se lahko na termin naročite 24 ur na dan preko spletnega obrazca

Novičke

Nega zob

Nega zob

Nega zob

Ne pozabite na higieno notranje strani svojih zob

V večji meri se zobne obloge zadržujejo prav na notranji strani. Zato se toplo priporoča temeljito čiščenje notranje strani. S tem veliko prispevate k zmanjšanju možnosti za razvoj zobnega kamna.

Izpiranje ust ne odstranjuje zobnih oblog in ostankov hrane

Umivanje zob lahko sicer dopolnite z izpiranjem, a pomembno je vedeti, da samo z izpiranjem ni mogoče odstraniti zobnih oblog. Le zobna ščetka je tista, ki to stori.

Težave pri vsakodnevni negi ust/zob

Kadar imate razne težave pri umivanju zob, takoj obiščite svojega zobozdravnika. Če na primer opazite krvavitev iz dlesni, je mogoče, da imate trdovraten zobni kamen, katerega mora zobozdravnik ali zobozdravstveni tehnik nujno odstraniti.

“Z obravnavo in načinom dela, sem bil zelo zadovoljen, zato se vedno, ko imam kako težavo ali si želim zgolj pregleda, vračam v zobozdravstvene ordinacije Corona Dentis.”

Rene S.
Rene S.

“Kakovostni in skoraj brez bolečin opravljeni posebi. Izpostavim lahko tudi zelo dobro pojasnjen način in postopek dela. Le tako naprej.”

Matjaž L.
Matjaž L.

“Pohvalim lahko celoten kolektiv, kateri odlično opravlja svoje delo in jim želim, da bodo svoje poslanstvo tako zavzeto in strokovno opravljali še naprej.”

Aja J.
Aja J.