preloader
NAROČI SE NA PREGLED Pri nas se lahko na termin naročite 24 ur na dan preko spletnega obrazca

Novičke

Osnovna ustna higiena

Osnovna ustna higiena

Osnovna ustna higiena

Že na začetku moramo izpostaviti to, da si za osnovno ustno higieno vzemite dovolj časa!

Zobe si umivajte vsaj dvakrat dnevno. Seveda je še bolje, da si zobe očistite še večkrat (predvsem po vsakem obroku). Vsekakor pa ne izpustite umivanja zob ob jutrih in večerih.

Bolj kot na pogostost umivanja zob, se osredotočite na kakovost. Star pregovor pravi, da je bolj kot pogostost umivanja zob pomembna temeljita nega. Bodite posebej pozorni na tehniko umivanja zob; umivanje naj traja vsaj dve minuti.

Ne drgnite zob! Zobe očistite s krožnimi gibi »navzgor in navzdol«, pri tem pa gibanje začnete v smeri od dlesni proti zobu. S tem si zagotovite zdrave dlesni.

“Z obravnavo in načinom dela, sem bil zelo zadovoljen, zato se vedno, ko imam kako težavo ali si želim zgolj pregleda, vračam v zobozdravstvene ordinacije Corona Dentis.”

Rene S.
Rene S.

“Kakovostni in skoraj brez bolečin opravljeni posebi. Izpostavim lahko tudi zelo dobro pojasnjen način in postopek dela. Le tako naprej.”

Matjaž L.
Matjaž L.

“Pohvalim lahko celoten kolektiv, kateri odlično opravlja svoje delo in jim želim, da bodo svoje poslanstvo tako zavzeto in strokovno opravljali še naprej.”

Aja J.
Aja J.