preloader
NAROČI SE NA PREGLED Pri nas se lahko na termin naročite 24 ur na dan preko spletnega obrazca

Novičke

Vnetje in krvavitve dlesni

Vnetje in krvavitve dlesni

Vnetje in krvavitve dlesni

Vnetje dlesni lahko preprečite oziroma odpravite z rednimi pregledi pri zobozdravniku. Tako se pri rednem pregledu/obisku še pravočasno odkrijejo težave, ki bi lahko vodile v resnejša obolenja oz. resnejše bolezni. Ne pomaga, če ob težavah z zobmi, te čistite manj pogosto ali manj intenzivno. V takšnih primerih zaprosite za termin v naši ordinaciji, kjer vam bo zobozdravnik z veseljem pomagal!

Če med ščetkanjem zob na zobni ščetki opazite krvav madež, ali če ugriznete v jabolko in opazite sledi krvi, je prišlo do hudega vnetja dlesni. V najkrajšem času obiščite svojega zobozdravnika, ki bo pozdravil vnetje. Vzrok za krvavenje je lahko tudi zobni kamen. Zobozdravnik bo na podlagi pregleda predpisal ustrezno individualno zdravljenje.

“Z obravnavo in načinom dela, sem bil zelo zadovoljen, zato se vedno, ko imam kako težavo ali si želim zgolj pregleda, vračam v zobozdravstvene ordinacije Corona Dentis.”

Rene S.
Rene S.

“Kakovostni in skoraj brez bolečin opravljeni posebi. Izpostavim lahko tudi zelo dobro pojasnjen način in postopek dela. Le tako naprej.”

Matjaž L.
Matjaž L.

“Pohvalim lahko celoten kolektiv, kateri odlično opravlja svoje delo in jim želim, da bodo svoje poslanstvo tako zavzeto in strokovno opravljali še naprej.”

Aja J.
Aja J.